- Şub 19, 2019
- 6,884
- 48,032
- 113
-
Öne çıkan konu
Resident Evil 7 Gold Edition PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Resident Evil 7 Gold Edition PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren HANGAR ÇEVİRİ ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendi çevirimizi kullanmak istedim ama gördüm ki dlc'ler de dahil hangar çeviri ekibinin yamasını kullanayım dedim. Emekleri için tekrardan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz.
Programlama için EKEY'e, Tool için FLUFFYQUACK'e, PONAROMIXXX'e ve DTLNOR'a teşekkürü bir borç bilirim.
BİLGİLENDİRME
Türkçe yama v1.00 versiyonuna göre düzenlenmiştir. İlerleyen günlerde v1.04 için ek bir dosya paylaşacağım inşAllah.
OYUN HAKKINDA
Resident Evil 7 Gold Edition ile 2017'nin en korkunç ve en iyi oyunlarından birini deneyimleyin. Tüm Season Pass içeriği dahildir. Ethan Winters olarak, terk edilmiş görünen Baker malikanesini keşfedin ve eşinizin kayboluşunun altında yatan gerçeği ortaya çıkarın. Gold Edition, tam oyunu, DLC Banned Footage Vol. 1 ve 2'yi ve End of Zoe son bölümünü içerir.
NOT
Türkçe yama tüm kırılmış versiyonlarda sorunsuz çalışmaktadır.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
HANGAR ÇEVİRİ EKİBİ
PS5 PROGRAMLAMA
EKEY
PS5 TOOL
FLUFFYQUACK
PONAROMIXXX
DTLNOR
PS5 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS
OYNANIŞ VİDEOLARI
RESIDENT EVIL 7 (ANA OYUN) OYNANIŞ VİDEOSU
RESIDENT EVIL 7 (ZOE'NIN SONU - DLC) OYNANIŞ VİDEOSU
RESIDENT EVIL 7 (KIZ KARDEŞLER - DLC) OYNANIŞ VİDEOSU
RESIDENT EVIL 7 (YATAK ODASI - DLC) OYNANIŞ VİDEOSU
Resident Evil 7 Gold Edition PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren HANGAR ÇEVİRİ ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendi çevirimizi kullanmak istedim ama gördüm ki dlc'ler de dahil hangar çeviri ekibinin yamasını kullanayım dedim. Emekleri için tekrardan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz.
Programlama için EKEY'e, Tool için FLUFFYQUACK'e, PONAROMIXXX'e ve DTLNOR'a teşekkürü bir borç bilirim.
BİLGİLENDİRME
Türkçe yama v1.00 versiyonuna göre düzenlenmiştir. İlerleyen günlerde v1.04 için ek bir dosya paylaşacağım inşAllah.
OYUN HAKKINDA
Resident Evil 7 Gold Edition ile 2017'nin en korkunç ve en iyi oyunlarından birini deneyimleyin. Tüm Season Pass içeriği dahildir. Ethan Winters olarak, terk edilmiş görünen Baker malikanesini keşfedin ve eşinizin kayboluşunun altında yatan gerçeği ortaya çıkarın. Gold Edition, tam oyunu, DLC Banned Footage Vol. 1 ve 2'yi ve End of Zoe son bölümünü içerir.
NOT
Türkçe yama tüm kırılmış versiyonlarda sorunsuz çalışmaktadır.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
HANGAR ÇEVİRİ EKİBİ
PS5 PROGRAMLAMA
EKEY
PS5 TOOL
FLUFFYQUACK
PONAROMIXXX
DTLNOR
PS5 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS
OYNANIŞ VİDEOLARI
RESIDENT EVIL 7 (ANA OYUN) OYNANIŞ VİDEOSU
RESIDENT EVIL 7 (ZOE'NIN SONU - DLC) OYNANIŞ VİDEOSU
RESIDENT EVIL 7 (KIZ KARDEŞLER - DLC) OYNANIŞ VİDEOSU
RESIDENT EVIL 7 (YATAK ODASI - DLC) OYNANIŞ VİDEOSU
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Son düzenleme: